Info

Vad fan håller jag på med?!

En podcast om entreprenörskap, onlinebusiness och sociala medier med Linda Hörnfeldt och Alexandra Bylund. Alexandra driver till vardags byrån Mama Said Media, samt webbutbildningar under namnet Social Media Academy. Linda, även känd under namnet La Linda, står bakom webbutbildningen Social Brand Lab.
RSS Feed
Vad fan håller jag på med?!
2024
June
May
April
March
February
January


2023
December
November
October
September
August
June
May
April
March
February
January


2022
December
November
October
September
August
July
June
May
April
March
February
January


2021
December
November
October
September
August
July
June
May
April
March
February
January


2020
December
November
October
September
August
July
June
May
April
March
February
January


2019
December
November
October
September
August
July
June
May
April
March
February
January


2018
December
November
October
September
August
June
May
April
March
February
January


2017
December
November
October
September
August
July
June
May
April
March
February
January


2016
December
November


All Episodes
Archives
Now displaying: Page 1
Jun 13, 2024

Det är svårt att hitta rätt personal och rätt konsulter att jobba med när man är en kreativ själ som helst inte vill sitta med så mycket admin-göromål. Hur gör man för att hitta rätt? Det resonerar vi kring i dagens avsnitt.

May 30, 2024

I det här avsnittet kör vi en lanserings-rant! För om du inte säljer så handlar det inte om att det fel på din produkt i första hand - utan din marknadsföring!

Och... Alex har fått ett nytt intresse (och nytt Instagram-konto @duka.fint)

May 23, 2024

I det här avsnittet pratar vi om allt från ångesten kring ”utbildande content till Lindas helg med Taylor Swift. Halva podden handlar om ”vad fan ska vi hålla på med?” och halva om Taylor Swift geniala branding, storytelling, girl next door-thing och community-byggande.

May 9, 2024

Alex ger en update kring TIR och masterclassen som hon körde häromdagen. Linda sitter, i sista minuten, och syr ihop allt inför 5-års-jubileumet nästa vecka. Allt är precis som vanligt.

May 2, 2024

I den här veckans avsnitt testar vi att köra live på Youtube — och det mesta går fel (ironin i att vi pratade om detta förra veckan..).

Och så… såklart… kanalstrategier — igen 😅

Apr 25, 2024

Vi snackar teknik (och teknikstrul) när det kommer till livesändningar och events. Nästa gång gör vi på annat sätt...

Apr 11, 2024

Den här veckan är det mycket snack om TikTok och hur en av oss har gått viralt och fått X nya följare. (Gissa hur många...) För dig som vill gå workshopen som Linda pratar om — klicka här: https://www.lalinda.se/workshop-onlinekurs/

Apr 4, 2024

I det här avsnittet pratar vi lite djupare än vanligt och framförallt om hur mindset och att gå utanför sin comfort zone kan göra skillnad. Och så pratar vi om Alexandras nya business!

Mar 28, 2024

Vilka plattformar använder Linda och Alexandra? Och varför funderar Linda på att byta ut Kajabi... och typ ALLT annat?

Mar 21, 2024

Det bästa med att driva företag på den nivå vi gör? Vi har möjlighet att testa, utvärdera och välja de projekt som ger energi OCH pengar. I det här avsnittet pratar vi om revolutionerande nästa steg i vår business.

Mar 7, 2024

I det här avsnittet fortsätter Linda och Alexandra att blicka tillbaka på hur det var när de startade. Allt har förändrats... Typ...

Vill du lyssna på avsnitten som vi tagit klipp ur i det här avsnittet? Du hittar dem här:

  • Avsnitt #4 - Work life balance
  • Avsnitt #12 - Livstårtan och balansen i livet
  • Avsnitt #16 - Pengaångest
Feb 29, 2024

Avsnitt 300!! Och vad passar bättre än att ta en titt på några av de 300 avsnitt vi skrapat ihop under dessa 7+ (!!!) år vi haft den här podcasten.

Vill du lyssna på avsnitten som vi tagit klipp ur i det här avsnittet? Du hittar den här:

  • Avsnitt #1 - Vad fan håller jag på med?!
  • Avsnitt #23 - Kriser & nyheter
  • Avsnitt #33 - När drama kommer emellan
  • Avsnitt #47 - Ett riktigt tungt men lättande beslut
  • Avsnitt #73 - Framtidstankar
Feb 8, 2024

Ska vi göra business ihop? Vi diskuterar om vi ska köra ett gemensamt projekt eller inte och om att Alex har testat ett par olika saker för att öka följarantalet på Instagram.

Feb 1, 2024

I det här avsnittet pratar vi om att Alexandra varit på behandlingshem (!), om hur Yoga Girl har fått stå ut med hot och hat för att hon har börjat äta kött, och Lindas perfekta januarishitstorm.

Jan 11, 2024

I det här avsnittet pratar Linda och Alexandra om hur du tänker kring sina sociala medier 2024 och framförallt ur ett kanalvals-perspektiv.

Jan 4, 2024

I det här avsnittet pratar Linda och Alexandra om 2023 och summerar året inför att planera 2024! Ett BRINNANDE avsnitt rent energimässigt! 🌟

Dec 8, 2023

Alex har gift sig och är på bröllopsresa på Maldiverna och samtidigt pågår livet där hemma med insomnade mormödrar.

Nov 23, 2023

Alex ska gifta sig på lördag och Linda funderar på sin nästa bok om personligt varumärke. Dessutom: snack om mindset och personlig utveckling.

Nov 9, 2023

I det här avsnittet berättar både Linda och Alexandra om lanseringar som har varit (Lindas) och som komma skall. (Alexandras) Dessutom har Linda börjat med ADHD-medicin och Alexandra är igång med en ny masterclass. Och vad är grejen med Metas nya betalversion?

Nov 2, 2023

I det här avsnittet avverkas det snack om ADHD-medicin, Lindas bootcamp, Alexandras masterclass, vikten av repetition och mycket mer.

Samt - vad tycker vi om Metas nya knep att ta betalt för Facebook och Instagram?? Och vad är det för skillnad på Social Brand Lab och Social Media Academy?

Oct 26, 2023

I det här avsnittet pratar Linda och Alexandra om ADHD och medicinering, reklammärkning med tanke på domen mot Katrin Zytomierska, bootcamp, automatiseringar och annat smått och gått. God lyssning!

Oct 19, 2023

I det här avsnittet pratar Linda och Alexandra om pengablockeringar, UGC och det faktum att man nu kan PRENUMERERA PÅ deras Instagram-profiler. Vad ska erbjudas där? Önska gärna på @lalinda och @alexandrabylund!

Oct 12, 2023

I det här avsnittet pratar Linda och Alexandra om hur de, genom att bli 2.0 (eller 8.0) av sig själva kan lyfta sina varumärken. Istället för att sträva, sträva, sträva...

Länk till Alexandras spirituella föreläsning: https://elopage.com/epl/FxG9fwEPgbmpNQsitxRN

Oct 5, 2023
Sep 28, 2023

I det här avsnittet pratar Alexandra om sin nya satsning "Thinking into results" och hur hon har gått ner i arbetstid, och Linda berättar lite hur det har gått med DCA-lanseringen samt att hon hintar om en ny bok...


HÄR röstar du på Linda som "Årets branschförebild"

1 2 3 4 5 6 7 Next » 13